Download de brochure Ervaar gratis onze kwaliteit < Home

T-Scan lezing

T-Scan: een lezing door Hans Beekmans

Hoeveel tijd bent u kwijt aan reparaties van restauraties? Ligt dat aan de sterkte van het materiaal, of geeft occlusie-folie u niet de informatie die hedendaags gewenst is. Wij nodigen u uit voor een klinische avond T-Scan® III maandagavond 1 juli 2013.

Terug van weggeweest, maar dan veel beter: de             T-Scan® III, hét ideale instrument voor digitale occlusie- en articulatie analyse! Eigenlijk was de T-Scan medio jaren ’90 zijn tijd veel te ver vooruit, want wat de T-Scan toentertijd beoogde, konden de ondersteunende computers helemaal niet volgen wegens gebrek aan capaciteit. Die tijd ligt gelukkig ver achter ons en met gepaste trots presenteren wij u hierbij de T-Scan III.

[gravityform id=”2″ name=”Aanmelding T-Scan” title=”false” description=”false” ajax=”true”]

 

Graag nodigen wij u uit voor klinische avond over digitale occlusie analyse en wel op maandagavond 1 juli aanstaande om 19.30 uur bij SmileDesign Tandtechniek BV aan de Haagstraat 4, 5236 XM te ’s Hertogenbosch. Inloop vanaf 19.00 uur. Uw collega, de heer Hans Beekmans, tandarts te Laren NH, zal u inwijden in de mogelijkheden van de T-Scan III. Wij verwachten de avond rond 22.00 uur te kunnen afsluiten met een drankje en een hapje.

 

 

Laat u ons via onderstaand formulier weten of wij op uw komst mogen rekenen?