< Home

SmileDesign Tandprothetiek

Bent u prothesedrager en ervaart u ongemak of overweegt u een nieuwe?

Voor SmileDesign Tandprothetiek is het leveren van maatwerk meer dan een vak, wij zien het als een kunst. Onze praktijk biedt u het hoogst haalbare aan kwaliteit en kundigheid. Gebitsprotheses zijn er in verschillende soorten, afhankelijk van uw situatie. Binnen ons team is er een tandprotheticus die u kan adviseren wat voor u de beste oplossing is.

Mogelijkheden

Uw gebitsprothese is voor u van groot esthetisch belang maar ook essentieel om te kunnen functioneren (eten en spreken). Veel voorkomende klachten bij prothesedragers zijn: pijn, loszitten, verlies van smaak en een te kunstmatige uitstraling van de prothese. Tevens kan uw prothese ongemerkt verslechterd zijn, waardoor er problemen kunnen ontstaan. Veel van deze vervelende zaken zijn te voorkomen of op te lossen met behulp van de nieuwste technieken en vaardigheden op het gebied van tandprothetiek.

Wat kunt u verwachten van SmileDesign Tandprothetiek:

– Duidelijke en professionele uitleg over o.a. implantologie;
– 75 tot 100% volledige vergoeding door uw zorgverzekeraar;
– Reparatie aan uw gebitsprothese dezelfde dag klaar;
– Directe declaratie bij uw zorgverzekering.


Informatiedag

Op dit moment staat er nog geen nieuwe informatiedag gepland, maar u kunt altijd binnen lopen voor het maken van een afspraak met onze specialisten.

U kunt ook bellen naar 073 – 642 1239 of mailen naar info@sdtandtechniek.nl

Haagstraat 4, 5236 XM ’s-Hertogenbosch (Empel)